Pääsemmekö vihdoin juhlimaan – juhlistamaan elämää ja juhlijaa sekä pukeutumaan kauniisti?

 

JUHLAKUTSUN SAAPUMINEN PITÄÄ SISÄLLÄÄN SAMANTIEN KYSYMYKSEN – MISTÄ JUHLA-ASU JA MILLAINEN?

 

 

 

Mekko sen olla pitää <3 päättää moni nainen <3

Mutta mistäpä sen oikeanlaisen sitten löytää vaikkapa Tampereen kaupungista, sillä monella vaatekauppiaalla on ollut kaikkien aikojen haastavimmat ajat, kun tuotteita ei voida hankkia varastoon määräänsä enempää odottelemaan koronavuoden karkoittamia asiakkaita.

 

Jos juhla-asuja sensijaan on päätetty uskaltaa hankkia, ne seisovat parhaimpaan myyntiaikaan pahimmassa tapauksessa eri maiden tulleissa.

 

 

 

Kauppiaathan tilaavat hyvin pitkälle mallistonsa jo talvella ulkomailta, kuka mistäkin! Eettisyyden kannalta on hyvä selvittää itsensä kanssa, millaisia vaateostoja ja arvoja haluaa kannattaa sekä tukea.

 

Jos on päättänyt yrittää pysyä mitoissaan vuodesta toiseen, kannatamme ehdottomasti satsaamaan laatuun ja ajattomaan monivuotiseen juhla-asuun, joka palvelee asusteita uusimalla vuodesta toiseen kuitenkin hieman uudennäköisenä.

 

 

NYT PITÄÄ SIIS VARAUTUA NIUKKAAN VALIKOIMAAN JA TARJONTAAN SEKÄ OLLA AJOISSA LIIKKEELLÄ!

 

Lähdimme kartoittamaan tarjontaa Tampereella ja päätimme yrittää löytää visuaalisesti ja esteettisesti naisellista, kaunista ja ajatontakin juhlamekkoa, jossa kuitenkin on sitä jotakin!

 

 

Meillä oli ilo tutustua Tampereen keskustassa jo 31 vuoden ajan palvelleeseen The Cloth Houseen, josta löytyy tänä vaikeana toimitusten vuotena siltikin kasapäin kauniita juhlamekkoja kaikenikäisille.

Kokovalikoima on huomattavan laaja ja jokaiselle vartalolle lyötyy ylle puettavaa.

 

 

 

Kauniiseen mekkoon pääsee siis sujahtamaan niin sipsakka rippityttö kuin isokokoinen nainen  – aina kokoon 60 saakka.

Juhlamekkomalleja oli liikkeessä valmiina vaikka kuinka monta erilaista ja erityylistä. Värivalikoimassa oli myös paljon erilaisia sävyvaihtoehtoja ja malleja löytyi simppelistä hyvinkin koristelliseen malliin.

 

 

Liikkeen omat asiantuntevat ompelupalvelut mahdollistavat kaikkien pukujen räätälöidyn sopivuuden ja istuvuuden asiakkaiden toivomusten mukaan, joten rohkeasti vain aikaa varaamaan heti kun tiedät, että juhlat tai juhlakutsu on tulossa.

 

Tämä ei ole muuten kaupallinen yhteistyö!

 

 

Kauniiseen liikkeeseen oli helppo astua sisään, jossa iloisesti meidät toivotti tervetulleeksi omistaja Carita Byde. Carita on omistanut liikkeen jo todellakin 31 vuotta vaikka itse ei näyttänyt juuri päivääkään vanhemmalta 🙂

 

Liike työllistää täysipäiväisesti kaksi ammattitaitoista henkilöä Caritan ja Piian sekä antaa mahdollisuuden alalle pyrkiville harjoittelijoille tutustua ammattiin.

 

 

 

Päivittäinen ompelutyö vaatii keholta paljon, joten liikkeessä on satsattu ergonomiaan, hyviin työtiloihin, valaistukseen ja pidetään huolta niin kehonhuollosta kuin henkisestä jaksamisestakin 🙂

 

 

 

Carita on ommellut aina, jo nuorena tyttönä hän ompeli omat ja ystäviensä vaatteet ja valmistuttuaan Ikaalisten käsi- ja taideteollisesta hän pisti pystyyn oman liikkeen, joka on toiminut kahdessa eri osoitteessa Tampereella.

 

 

Liikkeestä saat täydet suunnittelu-, kaavoitus- ja ompelupalvelut. Carita ylläpitää jatkuvasti omaa tieto/taitoaan, joka tällä hetkellä on suoritettava lehdillä ja internetin ihmeellisellä maailmalla, kun messuja ei ole järjestetty.

 

 

 

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla lainkaan ideaa, millaisen asun haluat teettää tai toisaalta sinulla voi olla hyvinkin pitkälle mietitty idea valmiina ja jopa oma kangas mukana, josta haluat asusi teettää.

Caritan mukaan he ovat ommelleet muun muassa nyt tänä korona-aikana laadukkaita, toimivia ja istuvia jakkupukuja.

 

 

Caritan tavoitteena on tyytyväinen, iloinen asiakas, jonka kanssa on hyvällä yhteistyöllä saatu aikaan kaunis ja  aikaa kestävä luomus, jollainen palvelee vuodesta toiseen.

Ja mikä parasta, sitä jo kertaalleen tehtyä luomusta voidaan taas modistaa uudeksi, muokata isommaksi tai pienemmäksi tilanteen mukaan. Se, jos mikä on kestävää kulutusta ja erittäin trendikästäkin nykyään.

 

 

 

Sovituskengät monelle eri jalkakoolle löytyy myös liikkeestä, joka on mielestämme hyvää palvelua ja saa kauniin mekon sekä koko sovittajan vartalon näyttämään ryhdikkäämmältä. 

 

Valmispukuja Caritan mukaan ehditään korjaamaan vielä tämän kevään ensimmäisiinkin juhliin ja loppukesälle mahtuu jo alusta asti tehtäviä tilaustöitäkin! The Cloth Housen löydät Tampereella osoitteesta Kauppakatu 16.

 

JUHLIIN TÄYTYY MYÖS KUTSUTUN VALMISTAUTUA MONIN ERI TAVOIN

 

 

Juhliin valmistautuminen on toki paljon paljon muutakin, kuin päällepuettavan juhla-asun hankkimista tai miettimistä.

 

 

Muun muassa seuraaviin asioihin kannattaa uhrata muutama ajatus, jo hyvissä ajoin ennen juhlien ajankohtaa:

 

  • alusvaatteet ja sukkahousut

  • vartalo: kasvojen- ja kehon iho, jalat ja varpaankynnet, polvet ja kyynärpäät, karvoitus, kädet ja kynnet

  • meikit, kampaus, tuoksut ja korut

  • juhlakengät ja juhlalaukku 

  • päällysvaatteet

TEE LISTA ITSELLESI ASIOISTA, JOITA SINUN TULEE VIELÄ MUISTAA!

 

 

Kuten huomaat, juhliin pitää myöskin kutsutun valmistautua. Jos et osaa itse tai koet sen kuormittavaksi, ota meihin yhteyttä, me autamme, nopeasti ja sinun tyyliisi sopivasti. 

 

Se on kunnioitusta kutsujaa ja juhlijaa kohtaan sekä tietysti myös muita kanssaihmisiä, kuten siippaasi kohtaan. Kuten huomaat, juhliin valmistautuminen on aloitettava hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen juhlia.

 

Koska muuten et kertakaikkiaan ehdi ja kaikesta tulee suorittamista, josta et todellakaan nauti yhtään. Kiireen tuntu ja stressi ei luo juhlatunnelmaa! 

 

Mieluummin niin, että juhlapäivän aamuna sinulla onkin aikaa ottaa lasillinen kuohuvaa ja lähteä kiireettömästi nauttimaan juhlista <3

 

 

 

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA, INSTASSA JA TIKTOKISSA

 

Kokonaisvaltaisen ulkoasupäivityksen iloa ja helppoutta!