Nyt on helppoa muotia tiedossa, ainakin niille, jotka ovat jo entuudestaan farkuissa viihtyviä ihmisiä ja ovat löytäneet itselleen hyvän farkkumallin.

 

 

Farkut ovat ikuisesti muotia ja ne ovat jo vuosia kelvanneet parempiinkin menoihin. Toki sillä on paljon merkitystä, miten ne yllesi puet.

Kauluspaita ja bleiseri + farkut, ilme on heti tyylikäs, mutta hieman rennompi, kuin suorilla housuilla.

T-paita ja neuletakki + farkut, todella raikas ja rento, mutta siisti yhdistelmä.

 

 

Nyt keväällä/kesällä 2021 farkut ovat suurin muodin elementti. Farkku näkyy kaikkialla. Muodikkain malli on nyt leveä kauttaaltaan, lahkeen pituudet vaihtelevat nilkkapituisesta täyspitkään.

 

Farkkumateriaalista eli denimistä valmistetaan hameita, mekkoja, blazereita, paitoja, shortseja ja tietenkin niitä farkkuhousuja.

 

Denimissä on tällä kertaa muodissa ihan kaikki värit ja pesut, mutta kauneimmillaan farkku on tänä keväänä ja kesänä 2021 taivaansinisenä. 

 

 

 

100% denim on paksua puuvillaa, joka paranee, pehmenee ja muotoutuu vasta käytössä. Vanha farkku on materiaalina todella miellyttävää, pehmeää ja mukavaa. 100% denim on lähes ikuista ja se suojaa sekä lämmittää melkoisen hyvin.

 

 

Nyt kannattaakin tutustua second handien lukuisiin farkkuväreihin, pesuihin ja mallivalikoimiin ja tehdä täsmäostoja edullisesti. 

 

Etsi myös  muita denimistä tehtyjä vaatekappaleita ja tuunaa niitä, saat kevääksi uniikkeja vaatteita käyttöösi.  

 

 

Nykyään farkkuja valmistetaan todella paljon niin, että mukavuuden ja istuvuuden vuoksi materiaaliin lisätään elastaania, jolloin farkku ei ole enää perinteinen paksu farkku vaan hyvinkin purkkamaisen joustava ja miellyttävä materiaali.

 

 

Uusien materiaalien miinus on se, että ne venyvät ja vanuvat muutaman päivän käytön jälkeen ja se on monelle ikävä yllätys.

 

Nämä ns. strech farkut pitää ostaa melkein yksi tai kaksi numeroa liian pieninä, jotta ne ovat muutaman päivän jälkeen sinulle sopivat.

 

 

Ostaja ei kuitenkaan yleensä halua ostaa napakoita ja liian kireitä farkkuja, varsinkin jos kyseessä on aikuinen nainen tai aikuinen mies.

 

Vaikka myyjä kuinka yrittää neuvoa tämän asian suhteen, asiakas yleensä valitsee oman makunsa mukaan. Usein ostaja sitten käytössä huomaa tämän asian hyvinkin pian ja muistaa myyjän sanat – ”Olisinpa uskonut sitä myyjää, sehän sanoi, että tässä käy näin”

 

 

MYYJÄN KANSSA YHTEISTYÖLLÄ – LÖYDÄT VARMASTI SINULLE SOPIVAT FARKUT!

 

 

OSTOSLISTALLA TÄYDELLISET FARKUT?

Täydellinen farkku sinulle, on toiselle ihan jotakin muuta! Ennenkuin lähdet edes kauppaan, mieti mielessäsi, millaisia farkkuja lähdet nyt etsimään!

 

 

  • Mihin käyttöön hankit farkkusi?

  • Haluatko klassiset siistit perusfarkut?

  • Kuinka tulet farkkuja käyttämään ja yhdistämään?

  • Haluatko muotifarkut, muodikkaine leikkauksineen ja pituuksineen?

  • Haluatko trendifarkut, silläkin hinnalla, että ne ovat hieman hassut?

  • Haluatko istuvat ja mukavat strech farkut?

  • Valitsetko mieluummin ikuiset kestävät 100% denim farkut?

  • Millainen on sinun vartalomallisi ja -tyyppisi?

  • Minkämuotoinen on peppusi?

ET JAKSA SOVITTAA KUIN MUUTAMAT FARKUT, KUKA NIISTÄ MALLEISTA IKINÄ OTTAA SELVÄÄ?

 

 

Tämä on juuri se ongelma. Malleja on kymmeniä, joista jotkut sopivat sinun vartalollesi, jotkut todellakaan eivät.

 

Trendifarkku ei ehkä sovi juuri kellekään, mutta se on nyt vaan se juttu.

 

Mutsifarkut ovat aivan hurjan näköiset lähes kaikilla, mutta ne ovat nyt olleet hitti, varsinkin nuorten käyttäjien keskuudessa, jotka eivät ole eläneet sitä aikaa, jolloin nuo kainalofarkut olivat ihan ainoita vaihtoehtoja 🙂

 

Ainoa pohdinta tuolloin 1980-luvulla oli – otanko napeilla vai vetoketjulla? 

 

 

TUTUSTU FARKKUMALLEIHIN ETUKÄTEEN JA SOVITA VAIN VARTALOLLESI SUOSITELTUJA MALLEJA!

 

MUOTOKARTTA – TIEDÄTKÖ MINKÄ MALLINEN OLET?

Melissa Nummelin on tehnyt loistavan teoksen ”Kaikki farkuista”, joten vinkkaamme tässä suoraan lukemaan hänen teostaan.

Kaikki seuraavat kuvat ovat Melissa Nummelinin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tässä vielä Melissa Nummelinin lisävinkkejä farkkujen ostajalle! Nämä asiat kannattaa sisäistää tosissaan, sillä nämä kaikki ovat todella tärkeitä huomioitavia!

 

 

Kiitos Melissalle upeasta infopläjäyksestä kaikkien farkkurakastajien iloksi <3

 

Nyt vain rohkeasti farkkuostoksille kaikki – farkut ovat todella nuorekkaat ja niitä on nyt tarjolla joka lähtöön. Eikun kokeilemaan <3

 

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA, INSTASSA JA TIKTOKISSA

 

Pukeutumisen iloa ja helppoutta!