JIPPIAJEE!

 

Kuinka huikeeta oli saada tyylipäivitettäväksemme upea ja tehokas promonainen Taija Holm <3

 

Taijalla on totuttu näkemään vaatetuksena lähes aina mustaa ja meikkinä vahvat rajaukset, vaaleat kasvot ja nude-huulet kaikkien näiden vuosien ajan. Nyt tyylipäivitimme Taijan esikoiskirjan Loppuunmyyty! ilmestymisen kunniaksi. 

 

Taija Holm on toiminut liki 20 vuoden ajan tapahtuma- ja viihdebisneksessä artistien, kiertueiden, konserttien, festivaalien, elokuvien ja tv-tuotantojen viestintä-, promootio-, markkinointi- ja tuotantotehtävissä. Vaatteita tarvitaan paljon!

 

ENSIMMÄINEN VÄRILLINEN 🙂 ELI BEIGEHARMAA BLEISERI JA HETI TOTUTTELEMAAN UUTEEN LOOKKIIN ARTO NYBERGIN SUORAAN TELEVISIÖLÄHETYKSEEN

 

 

 

Taija on ollut tuottamassa niin bisnestapahtumia, gaaloja, konserttikiertueita, areenakeikkoja kuin festivaalien oheistapahtumia.

Lisäksi hän on vastannut sadoista pressitilaisuuksista. Hänestä huomaa heti, että on tottunut olemaan kameran edessä ja hän on helppo kuvattava!

 

 

Hänet on palkittu viidesti kansainvälisessä Musiikki&Media -tapahtumassa Vuoden PR- / markkinointihenkilönä sekä Radiogaalassa Vuoden levy-yhtiö-promoottorina. 

Taija Holm on valittu Tampereen Kauppakamarin Matkailu- ja Kongressivaliokuntaan vuodeksi 2019.

 

 

 

STAILASIMME TAIJAN RENNON TYYLIKKÄÄSTI UUTEEN LOOKKIIN – HÄN ITSE OLISI MIELUITEN LÄHTENYT TUTUSSA KOKOMUSTASSA ASUSSA!

 

 

 

 • Beigeharmaa suhteellisen istuva bleiseri

 • Bling bling hopeataittoinen paljettitoppi 

 • Istuvat siistit farkut

 • Korkeat, trendikkäät saapikkaat 

 • Meikki; vahvan luonnollinen, rajaukset hieman pehmennetty

NAINEN KUIN SUORAAN MILANON CATWALKILTA

 

 

Taija oli valmistautunut henkisesti kuitenkin vastaanottamaan muutosta ja oli melkoisen avoin ehdotuksillemme vaikkakin moni vaate ja niiden väri/tyyli oli hänen päällään ihan ensimmäistä kertaa – ikinä 😉

 

 • Sininen laadukas bleiseri

 • Luonnonvalkoinen satiinipaitis

 • Boyfriend-henkiset räjähtäneet farkut

 • Klassinen tyylikäs nahkavyö

 • Klassikkohuivi kaulaan (Voi apua, oli kommentti, sillä Taija ei tykkää huiveista eikä osaa niissä olla)

 • Korkeat tyylikkäät mustat avokkaat

 

HUIVI SIIRRETTIIN HIUKSIIN – OLO OLI HETIMITEN HIEMAN KOTOISAMPI

 

 

TRENDIKÄS HUIVI – KEVÄT/KESÄ 2021

 

 

Huivi on tämän kevään/kesän ykkösasuste. Klassikkohuivit ovat muodikkaampia kuin aikoihin. Mummuhuivit ovat todella monikäyttöisiä asusteita, joita kannattaa metsästää nyt vaikka Second hand -liikkeistä! 

Huivi taikoo asusta hetkessä elegantin. Tänä keväänä 2021 huivi on muodikkaampi kuin koskaan, sido hiuksiisi, lantiolle, rusetiksi kaulaan, tee panta tukkaan, laita roikkumaan laukkuun tai tee siitä yläosa; toppi.

Vinkkejä löytyy vaikkapa Pinterestistä.

 

 

Upea mummohuivi kuuluu jokaisen tyylikkään naisen asustevalikoimaan, sillä huivi on mitä näppärin tapa tuoda asuun tuulahdus pariisilaista tyylikkyyttä.

Kuviohuivi muuttaa hetkessä asun luonteen: se voi olla joko pirteä väripilkku, muodikas lisäys tai klassinen elementti, joka tekee simppelistäkin farkkuasusta hetkessä elegantin oloisen.

– Iltalehti/tyyli

 

KAMELINRUSKEA VÄRI TEKI PALUUN VUOSIEN POISSAOLON JÄLKEEN!

 

 

 

Kamelinruskea väri on klassikko, josta perusvaatekaapin omistavat tyylilyylit eivät ole luopuneet lainkaan.

Se on aina tyylikkäässä pukeutumisessa mukana ja maailmalla beige sekä kameli näkyy vahvasti katukuvassa jokapäiväisessä pukeutumisessa esim. päällystakkina tai neuletakkina sekä laukuissa. 

 • kamelinvärinen nahkatakki

 • valkoinen t-paita, jossa mielenkiintoinen paljetti suu

 • klassinen siisti nahkavyö

 • räjähtäneet boyfriend farkut

 • valkoiset siistit tossut

 

Suomessa väriä ei ole laajalti näkynyt vuosiin. Nyt näkyy ja huolella! Jopa niin, että koko puvustosi on koottu vain ja ainoastaan beigen ja kamelin eri sävyistä. 

Kamelinsävyyn on ollut hieman taas tottuminen, mutta kuinka hyvältä se näyttäkään pitkän tauon jälkeen!

 

TAIJA EI OMAKSUNUT KAMELINRUSKEAA VÄRIÄ OMAAN PUKEUTUMISEENSA – VIELÄ!

 

 

Kuinka hyvältä Taija näyttääkään tässä! Voi kun hän näkisi itsensä ulkopuolisen silmin <3

 

 

Tämä ei ole ainoastaan Taijan ongelma vaan kaikkien meidän. On todella vaikeaa osata hahmottaa itsensä toisen vinkkelistä, vastaanottaa kehuja asiasta, johon itse et ole tyytyväinen.

 

KOKONAISUUS RATKAISEE – ILOINEN ILME PELASTAA KAIKEN!

 

Kuvien osalta kriittisyys oikein tuplaantuu, koska itse näkee mukamas kaikkia mahdollisia vikoja ja virheitä, kun toiset ihmiset taas oikein ihailevat sinua ja sinun piirteitäsi. Annappa itsellesi mahdollisuus olla upea ja kaunis <3

Makkaroista viis, jos niitä sattuisi olemaan, ne peitetään oikealla pukeutumisella. Ilo ja hymy ratkaisee <3 Muistakaa tämä, ihmiset eivät katso kilojasi vaan olemustasi kokonaisuutena! Ulkoasulla on todellakin väliä!

 

 

 

Kokeilimme Taijalle myös kultaisia koruja ja voi että, kuinka ne sopivatkaan. Hän ei ennestään omistanut kuin yhdet lahjaksi saadut kullansävyiset korvakorut, jotka olivat vielä paketissaan. Nyt saimme ne käyttöön.

MUSTAAKIN SAA KÄYTTÄÄ – SEN KOVUUS KANNATTAA PEHMENTÄÄ!

 

Se onnistuu niinkin helposti, kuin tuomalla kasvojen läheisyyteen sinua parhaiten pukeva sävy, joko paidalla tai vaikkapa huivilla.

 

 

Meillä kaikilla on varmasti musta aikakautemme! Mustaa tarvitaan tietyissä elämäntilanteissa ja musta on vahva suojaväri. Musta antaa sinulle tilaa ja ilmentää vahvuutta, toisaalta mustan taakse on helppo piiloutua.

Musta viestittää myös asennetta. Musta on helppo ja varma valinta, harvoin sen kanssa epäonnistuu. Hoikentava vaikutus on myös haluttua. Mustan värin ihannointi ja loputon käyttäminen ei saisi kuitenkaan jäädä päälle, koska maailma on täynnä värejä, jotka tuovat voimaa ja iloa.

 

 

 

ETÄTÖISSÄ MUKAVISSA JA RENNOISSA, MUTTA TYYLIKKÄISSÄ VAATTEISSA!

 

 • musta liitutikkauksin viimeistelty laadukas trikoojakku

 • luonnonvaalea poolokaulusneule

 • laadukkaat sivuraitahousut

 • luonnonvaaleat villasukat

 

 

Kotona ei tarvitse rönttöillä ja olla virttyneissä oloasuissa. Vaan kotoilusta voi nyt nauttia ja hankkia itselleen superihanan, kalliinkin – oloasun, jossa voi tavata ovella naapuria, käydä kaupassa ja ilahduttaa itseään sekä kanssaihmisiään. Tulee heti hyvä fiilis. 

 

LEVEÄT HOUSUT – MUSTANA TAI FARKKUNA!

 

 

Ai kauheeta, ei mulle sovi leveet housut – kuulee monen stailaamamme naisen suusta!

Olemme houkuttaneet kuitenkin kokeilemaan, sillä leveä housu toimii todella monen malliselle vartalolle, riippuen toki mittasuhteista. Usein leveä housu kaipaa seurakseen hieman korkoa, mutta ei välttämättä. Siisti paksupohjainenkin tossukin toimii hyvin.

 

 

Taijalla ei myöskään ole ollut koskaan kuvioillisia paitoja tai yläosia. Hän on pysynyt visusti yksivärisissä ja mieluiten mustassa yläosassa.

Näyttävissä gaalamekoissa hänellä on ollut kirjailua tai jotakin kuvioita miehustassa, mutta melkoisen hillitysti. Tähän Pepe Jeansin upeasti leikattuun paitaan hän ihastui ja se siirtyikin Taijan omistukseen 🙂

 

 

ROCKIA JA ASENNETTA RENNOLLA TWISTILLÄ!

 

 

Vihreä on maailmalla tällä hetkellä kovassa huudossa ja yhdistetään lähes mihin väriin tahansa.

Muodikkaimmillaan tämä metsänvihreä on yhdistettynä vaaleaan harmaaseen, laventeliin, siniseen farkkuun ja kamelin sävyyn.  Puhtaanvalkoisen kanssa on super raikas!

 

 

Vihreä väri ei myöskään ole koskaan ollut mieluisa väri Taijalle, mutta tässä paidassa vaan on sitä jotakin. Hyvin leikattu puuvillapaitis mageilla tägeillä luo sopivasti rock´n roll meininkiä ja asennetta. 

Kun tämä paita yhdistetään timmeihin farkkuihin ja niittibootseihin, look on valmis! Kelpaa niin backstagelle kuin festareillekin. Koska sinne pääsemme – onkin ihan toinen juttu!

 

LUONNOLLINEN LOOK

 

 

Meikkasimme Taijan kolmella eri tavalla. Tässä hänellä on aivan nude meikki ja mielestämme hän on superkaunis, juuri näin luonnollisena.

Varmasti Taija joutuu itse hieman makustelemaan näin ”alastonta” lookkia, mutta kaikki muutos ihmisessä kuin ihmisessä ottaa aina oman aikansa.

 

Nude meikki ei tarkoita, etteikö meikkiä olisi lainkaan. Päinvastoin, ehkä kaikkein vaikein meikki on tehdä se taidokas nudelook.

Luonnollinen, huomaamaton, kaunistava!

 

MUSTA HAALARI JA HATTU 

 

 

Haalari on tällä hetkellä supermuodikas ja erittäin monikäyttöinen helppo vaate, joka muuntuu moneen menoon, arjesta juhlaan.

 

KAUNIS KULTANAPPINEN NORSUNLUUN SÄVYINEN PAITIS

 

 

Norsunluun sävyinen paitis taas on must have jokaisen naisellisen naisen vaatekaapissa. Sekä haalari että vaalea paitis olivat Taijalle aikas vieraita.

Paitiksen kultaisia nappeja myöten. Tuli alkuun hieman tätimäinen fiilis, mutta hyvältähän tuo näyttää, kuvissa ainakin. Toki vaatteessa täytyy viihtyä!

KLASSISTA LIITURAITAA RENNOSTI PUETTUNA 

 

 

 

 • sliipattu  siisti räätälöity blazer

 • vaaleat tasaväriset farkut

 • klassinen nahkavyö 

 • t-paita, jossa mielenkiinnon herättää röyhelöinen teksti

 

Olipa taas huisin hauska stailauspäivä, joka vierähti todellakin koko päiväksi, mutta kivaa oli ja paljon asukokonaisuuksia ehdittiin tekemään, syömään yhdessä hyvää italialaista lounasta ja ennenkaikkea nauramaan!

 

KIITOS UPEA, LÄMMIN JA IHANA TAIJA <3

Eräs daami matkustaa kohta Rotterdamiin edustamaan euroviisuvoittajiamme Blind Channelia, niin katsotaan päästäänkö valkkaamaan hänelle vielä matkapuvusto. 

 

Mikäli ulkoasu ja sinunnäköinen tyylipäivitys kiinnostaa – ota rohkeasti meihin yhteyttä!

 

 

Euroviisuja odotellessa, kannattaa kipaista ostamaan Taijan uunituore kirja, Loppuunmyyty! joka ilmestyi juurikin ti 16.3. suomirockin ja musiikkibisneksen ajankuvaa sekä mielenkiintoista tarinaa näköalapaikalta seurattuna!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA, INSTASSA JA TIKTOKISSA

Kokonaisvaltaisen ulkoasupäivityksen iloa ja helppoutta!