Reetta I Ananas, ravintoterapeuttiopiskelija, luontaistuotekaupan asiantuntija, Tampere

Miten valitset työvaatteesi? Valitsen ihan käytännöllisyyden perusteella, pakko sanoa! On sellainen työ, että vaatteet voivat mennä pilalle kerrasta. Vaatteiden on kestettävä töissä ja sovittava säähän, sillä kuljen työmatkat jalkaisin tai pyörällä.

Asulogien kommentti: Reetta on sporttinen, kiireinen, pitkäaikaisessa parisuhteessa koiran kanssa elelevä työmyyrä ja opiskelija. Täysin ymmärrettävää tuo nopea käytännöllinen pukeutuminen.

Mitä vaatteet sinulle merkitsevät? Merkitsevat itseilmaisua ja itsetunnon kohotusta sekä tunnelman kohotusta. Parantaa mieltä, kun laitat siistit, nätit vaatteet. Aktivisuus taas vaatii oikeanlaiset vermeet, jotta suoristus onnistuu.

Asulogien kommentti: Totta! Vaatteilla on suuri merkitys tunnelmaan ja itsekohotukseen. Sporttisuus ja harrastustoiminta vaatii todellakin ihan omanlaiset hengittävät ja tekniset vaatteet. Joustavuus ja sopivuus lajiin tärkeää.

 

Kuinka pukeudut vapaa-ajalla? Aikas rennosti nykyään, pakko sanoa. Siistit vaatteet, mutta nykyään pääpaino on toimivuudella eli aktiivisuudella. Kaupunkiin mennessä toki satsaan ja mätsään kaikki laukut, takit ja kengät asuuni.

Asulogien kommentti: Reetta on itsensä näköinen, löytänyt tyylinsä. Vaffat tatuoinnit ja tumma look kielivät vahvasta naisesta, joka tietää mitä tahtoo. Oma vahva identiteetti. Tänään hän saapui lyhyt iskulausein painettu crop-toppi päällä ja risaiset siistit farkut. Mageet yksilölliset conssit jalassa ja shakkiruutukuosinen reppu selässä. Pakko katsoa uudelleenkin, kun hän ohitse suhauttaa 🙂 ollaanko nyt Lontoossa vai Hämeenkadulla?

Millainen pukeutuja olet? Noh, pidän kauniista asioista. Huomaan, että nykyään menen helppous edellä, nopsasti vaan vaatteet päälle, en juuri asustele, enkä käytä niitä nykyään.

Asulogien kommentti: Lue edellinen 🙂 Tähän on sanottava ja todettava vain ykskantaan; Kauneus on katsojan silmässä. Reetan sana kaunis merkitsee monelle yksiselitteisesti naisellista ehkäpä simppelin linjakasta ja hänelle taas sana kaunis on, hänen silmäänsä kaunista eli omantyylistä, siistiä, mutta -asenne  kohdallaan- vaatetta.

Oletko tyytyväinen ulkoasuusi? No enemmän pitäisi jaksaa laittaa itseään ja panostaa juurikin  asustamiseen. Menen simppelillä kaavalla, enemmän pitäisi tosiaan panostaa asusteisiin. Voisi ihan arkeenkin kyllä satsata.

Asulogien kommentti: Tämä nainen on kaikintavoin upea. Voi selvästi henkisesti hyvin, pitkänhuiskea, kunnossa oleva olemus henkii itsetuntemuksesta, hyvästä olosta ja oikeista valinnoista. Voi noita vahvoja kynsiä ja suoraselkäistä ryhtiä. Reetta itse kertoi olevansa superväsynyt. Tekee hulluna rakastamaansa duunia, heräten kukonlaulun aikaan, päästen töistä ajoissa jo iltapäivällä, jonka jälkeen taas vaativat, mutta mielenkiintoiset opiskelut jatkuvat! Koira vie onneksi ulos vaikka kuinka väsyttäisi 🙂

Mistä ostat tai hankit vaatteesi? Aikaslailla kyllä netistä. Kivijaloista Stokkalla on monipuolinen tarjonta, Monki ja Carlings ovat yksittäiset lempparikaupat. Zara, BikBok myös lemppareita. Netti on mun juttu, Zalando varsinkin.

Asulogien kommentti: Ensimmäinen haastateltavamme, joka ostaa pääosin netistä ja on tyytyväinen ostoihinsa. Olisiko salaisuus tämä merkkien tunteminen ja ennaltasovitus. Nettiostot säästävät aikaa ja ovat helppo tapa hankkia tarvitsemansa, mutta osta vain mitä tarvitset.

Koukku on se, että saitit tarjoavat aina jotakin muutakin ikäänkuin halvemmalla, kun ostat nyt samalla kimpassa tämän tuotteen kanssa. Lisäksi sivulle saattaa avautua lukuisia tarjouksia tai osta myös nämä -linkkejä. Älä avaa niitä lainkaan, jollet halua yllättyä tavaran määrästä ja ostoskerran loppusummasta. Ai mutta, säästithän postikulujen hinnan 😉 Tämä on tarkoin suunniteltu miina! Nimimerkillä kokemusta on meillä asulogeillakin.

Mihin tarviset meidän apua? Tähän asustamiseen juuri, erilasten asujen yhdistämiseen ja asustamisen palauttamiseen elämääni. Uudenlaiset yhdistelmät kyllä puhuttaa myös.

NÄIN VOIT SÄÄSTÄÄ SATOJA EUROJA VAATEOSTOKSISSA!

Asulogien kommentti: Reetta on monipuolinen osaaja ja monipuolinen pukeutuja. Hän on käsittämätön Hannu Hanhi löytämään himoitsemiaan merkkivaatteita alennushinnoin. Hänen yksi salaisuutensa on jo etukäteen kartoittaa, mitä hän tarvitsee ja haluaa ostaa esimerkiksi Black Fridaysta, jolloin hinnat saattavat olla 50-70% alennuksenssa vain yhden päivän ja yön.

Gyber Monday on sittemmin tullut vielä jatkamaan tätä suosittua shoppailuperjantaita. Reetta siis kartoittaa, etsii ja käy sovittamassa etukäteen kaikki syksyn pääasialliset vaatetarpeet ja ostaa ne BF.nä. Jos joku on järkevää niin tämä. Hän on valmis jonottamaan ja satsaamaan koko BF-perjantain, sillä tietää säästävänsä aimon summan rahaa.

Lisäksi Reetta on velho löytämään myös alennusmyynneistä samalla kaavalla tarvittavat juttunsa, taas jälleen roimasti säästäen. Tämä jos joku on viisautta. Tyylit vaihtelevat laidasta laitaan ja välillä kuulemam tulee hankittua jotakin lennosta. Niitäkin kyllä hän yleensä käyttää. Ei osta, jossei ole Reetan juttu.

Mielestämme hänellä on ihan pistämätön omanäköinen tyyli, aikas katu-uskottava ja rock-henkinen, mutta hän yllätti meidät täysin saapumalla johonkin tapaamiseen punainen pinup -henkinen naisellinen pallokuosinen rimpsupaita päällä yhdistettynä lyhyeen hameeseen. Näin asulogejakin viedään 😉

Opiskelut ja matkustaminen sekä yöpyminen Helsingissä syövät Reetan tuloista ison palasen, joten ostojen järkiperäistäminen on paikallaan. Reetta satsaa aina ensimmäisenä hyvään ja ravitsevaan ruokaan. Siitä ei tingitä. Lisäksi hän hyödyntää viisaan isoäitinsä opettamana luontoäidin antimia niin pitkälle kuin ihminen vain kykenee. Olemme oppineet Reetalta vaikka mitä ihmeellisyyksiä, mitä luonnosta voi hyötykäyttää lähes ympäri vuoden. Nainen on siis täysin oikealla alalla. 

EKOLOGISUUS – YLLÄTYIMME KIERRÄTYSOSTOILLA ITSEKIN

Houkuttelimme Reetan tutustumaan ekologiseen valintaan eli kierrätykseen. Omat ylimääräiset sopimattomat vaatteensa hän on toki jo vuosia kierrättänyt, viemällä ne Uffiin tai lahjoittamalla ystävilleen, nimenomaan lahjoittamalla, ei rahaa vastaanottamalla. Itse ei ole hankkinut mitään käytettynä.

Reetta ei ollut aiemmin shoppaillut kierrätystavarataloissa eikä juuri kirppareillakaan. Mielikuva käytetyistä vaatteista ei juuri motivoinut. Likaiset, kirppuiset, haisevat, nuhjuiset, ötököitä kotiin kuljettavat rätit siellä varmaan on myynnissä, kuka muuten ilmaiseksi lahjottaisi tavaraansa pois!

Reetta oli ennakkoluuloineen täysin väärässä! Olihan hän itsekin lahjoittanut hyvää tavaraa eteenpäin, siistiä ja puhdasta 🙂

EKOTEKO -VAATEOSTOT TAMPEREELLA

Nyt lähdimme tutustumaan hänen kanssaan, ekoteko -antiin. Mitä se tarjoaa Tampereella ja minkälaista vastinetta rahoilleen sieltä löytää?

Me asulogit kiersimme ennen Reetan mukaantuloa tarjontaa läpi ja niitähän löytyi Tampereen seudulta vaikka kuinka.  Pelastusarmeijan lukuisat pisteet, Fida Secondhand -pisteet, Kierrätystavaratalo Kontti, Nextiili, Kierrätyskeskus. Lielahti osottautui oikeaksi kierrätysmekaksi; nämä kaikki löytyvät myös Lielahdesta, lisäksi siellä vaikuttaa vielä ainakin Jonnan laadukas kirppis. Ennen myös Hope.

Jotta Reettaa ei tarvitsisi riepottaa epämukavuusalueella paikasta toiseen, päätimme viedä hänet Lielahden Fidaan, sillä siellä oli väreittäin ja teemoittain lajiteltu vaatteet siististi. Henkarit olivat suoraan sanottuna persiistä, sillä vaatteet eivät niissä nätisti pysyneet ja moneen erilaiseen vaatteeseen sama kevyt metallihenkari ei kertakaikkiaan toimi. Koska kuitenkin kaikki toiminta perustuu lahjoituksiin, kaikkea ei kai voi vaatia. Eihän tämä kuitenkaan Boutique ole.

Tarjonta yllätti täysin, vei meiltä kolmelta melkein jalat alta! Puhdasta, siistiä, pestyä ja laadukasta vaatetavaraa löytyi rekkitolkulla Fidan valikoimasta. Vähän ahdistavan paljon tarjontaa – tässä täytyy olla tarkkasilmäinen ja materiaalien sekä merkkien ammattilainen, jotta vaatemassasta löytää ne jyvät akanoista. Tosin merkit eivät ratkaise – laatu ja istuvuus ratkaisee!

 

TÄYDELLINEN ASUKOKONAISUUS ALLE 50 EUROA! Luemmeko satua?

VIIDENKYMPIN HINTAHAASTE VASTAANOTETTU! Otimme leikkimielisesti vastaan hintahaasteen, täydellinen asu alle 50 eurolla! Emme päässeet edes lähelle, hämmästykää ja ihastukaa <3

 

Seuraavassa esittelemme ekoteko-ostoksemme:

NEITI KESÄHEINÄ – KUKKAHOUSUISSA KIRMAAMAAN KOHTI SYKSYÄ

Löysimme laadukkaat napakat satiinipuuvillaiset merkki kukkahousut, jollaisia ei voisi kuvitella aiemmin Reetan päällä nähdyn. Ei hän niihin nytkään kovasti ihastunut, mutta jatketaan harjoituksia 🙂

Kukkahousut istuivat täydellisesti, nämähän ovat oikein oivalliset yhdistää lähes miten vain, sen verran juhlavat ja laadukkaat housut olivat. Toisaalta täysin kelpoiset ihan torille, kaupunkiin tai vaikkapa festareille. Housujen hinta 9 euroa.

Yläosiksi lähdimme etsimään kauniisti leikattuja toppeja, joissa toistuisi housuissa olevien printattujen kukkien sävyt. Tämäkin onnistui. Löysimme laadukkaista puuvillasekoite -kankaista valmistettuja toppeja enemmänkin.

Yläosa numero yksi. Keltaisella sifonkisella topilla asu on keväisen tyttömäisen raikas ja hieman puetumpi, koska toppi on erittäin kaunis leikkaukseltaan ja pidempi mitoitukseltaan takaa. Tähän yhdistimme Reetan oman mageen pilottirotsin, jolloin asu muuttui enemmän katuhenkiseksi. Asennetta tuli heti lisää! Hinta 6,50 euroa.

Yläosa numero kaksi. Lilalla puuvilla topilla asu muuttuisi hieman Zen-henkiseen suuntaan 🙂 Värillä on väliä siis. Lisää tähän neuletakki, kevyt tai paksumpikin, olet täysin valmis kohtaamaan syksyn. Hinta 4,50 euroa.

Yläosa numero kolme. Pistaasinvihreä puuvillastrech toppi on mielestämme myös aivan huikea. Kesäinen, raikas ja tyylikäs. Tähän kun pukisi lähes minkä tahansa jakun, nahkarotsin, farkkutakin – asun habitus muuttuisi täysin vain erilaista takkia vaihtamalla. Hinta 4,50 euroa.

Kukkahousut 9

Keltainen toppi 6,50

Pistaasinvihreä toppi 4,50

Lila toppi 4,50

Neiti Kesäheinä asukokonaisuus yhteensä 24,50 euroa, kolmella eri yläosalla. Kuinka onnistuimme? Mikä yläosa on suosikkisi?

 

50 EURON ASUHAASTE JATKUU…

OIVAT ASUT OPISKELUUN JA JUNAMATKOILLE

Syksy tulla tuhisee sieltä ihan vääjäämättä. Asuihin on suorastaan pakko lisätä jo lämmittäviä, viimaa blokkaavia elementtejä ja tietenkin – mielenkiintoisuutta! Tämä on meidän ehdoton vaatimus jokaiselle stailattavallemme – saada hänet kukoistamaan ja säteilemään mielenkiintoisuutta.

ELÄIMELLISTÄ MENOA TAMPEREELLA

Eläinkuosit ihastus vai vihastus?

Eläinkuosit ovat aina muotia, tykkäsit niistä tai et. Vanhan akan -kuoseiksi Suomessa usein mielletyt, erilaiset eläinkuosit ovat kuitenkin erittäin helppoja asun rakentajia. Käytä pienenä palana tai isosti, pikkuinen eläinkuosinen huivikin saattaa riittää.

Eläinkuoseissa tarjolla pantteria, käärmettä, leijonaa, seepraa, leopardia, minkä sinä valitset?

TUMMANRUSKEA RANSKATAR?

Tässä löysimme näyttävän tummanruskean pantterikuosisen frillapaidan. Laatupaita kyseessä jälleen. Ihanat naisellisuutta henkivät frillat paitiksen edessä luovat vaikutelmaa rintavuudesta ja antavat Reetan hoikkaan vartaloon hieman pehmeyttä. Paidassa kivasti pituutta, jonka Reetan pitkä selkä tarvitsee. Pantterikuosipaita 8,50 euroa.

Yläosan mitta on tärkeää!

Aikuisella naisellakin on hyvä olla yläosassa kunnolla pituutta, koska emme seiso kuin suolapatsaat. On erittäin ikävännäköistä, jos selkä, napa tai vaikkapa pikkuhousut vilkkuvat kumartuessasi. Joten satsaa pituuteen. Kaikki muodot kehossa varastavat pituudesta myös senttejä pois, huomioi siis myös tämä, yläosan pituutta miettiessäsi kaupassa.

Löysimme tummanruskeat strech laatuhousut alaosaksi. Ratsastushousujen kaavalla leikatut napakat ja paksut housut istuivat jälleen Reetalle kuin hanska. Eipä tässä kummempaa, täydellinen ja mukava asu opiskeluun ja junamatkoille. Lämpimät ja miellyttävät päällä. Ratsarihousut 7,5 euroa

Lisäsimme vielä upean huopahatun, hattu 6 euroa sekä korkeat narupohjaiset kengät, narupohjakengät 12 euroa! Kaikki nämä myös Fidasta.

Pantterikuosipaita 8,50

Ruskeat ratsarit 7,50

Hattu 6

Narupohjakengät 12

Tummanruskea ranskatar asukokonaisuus yhteensä 34 euroa! Kuinka onnistuimme?

 

Pelkkä pantteripaitis edullisimmillaankin maksaisi 29,90 euroa, jossakin ketjuliikkeessä! Tuossa yläpuolella kuvassa, pop up -liikkeen paitis, hinta 49,90 euroa! 

Bonus 1; Nämä housut muuttuvat erittäin helposti myöskin iltamenoihin ja vaikkapa opiskelijakekkereihin sopivaiseksi, vaihtamalla vain yläosa kevyemmäksi. Jatkamme samalla eläinteemalla, pantteri vaihtui seepraan – hihattomaan hieman kiiltäväpintaiseen satiinitoppiin.

Katso kuinka pienestä on muutos kiinni. Tähän päälle vain bleiseri, jakku tai nahkajakku, niin olet valmis kekkeröimään. Eikös opiskelijat kekkeröi tämän tästä, joten on erittäin tärkeää, että asusi ovat muuntautumiskykyisiä. Seepratoppi hinta 6,50 euroa.

Bonus 2; Löysimme vielä yhden vaihtoehdon bilemeininkiin, paitamekko – eläinkuosissa tottakai! Tällä kertaa sovituskoppiin luikertelee viekas python-paita. Reetta on niin pitkä, että vaatii vähän luonnetta kulkea noin lyhyessä paitamekossa, mutta kun ei ole mitään peitettävää ja hävettävää, niin eikun menoks vaan. Paitamekko hinta 9 euroa. Samat narupohjakengät käyvät täydellisesti ja lisäsimme käteen killumaan vielä kivan pienen neliönmallisen narulaukun, hinta 6,50 euroa.

 

50 EURON ASUHAASTE JATKUU…RUUDUILLA JATKETAAN…

BURBERRY – KOTELOMEKKO FIDASTA – HINTAAN 18 EUROA. Emme edelleenkään lue satua.

Asulogin silmä on pettämätön. Tämä aarre oli kaikkien mekkojen lomassa hiljaa ja issesseen puhumatta yhtään mitään. Näin jo kaukaa, että nyt on helmi kyseessä. Rekissä hooetämmöjen, kappaalejen ja zarojen seassa odottaa poimimista, klassikkojen klassikko Burberry kotelomekko. Putiikissa hinta on äkkiä 800 euroa. Tämä on ihan pakasta vedetyn laatuinen yksilö. Jippiajee, nyt on onnen päivä. Hinta 18 euroa.

Koko oli täydellinen Reetalle, hän ei ollut uskoa silmiään, kun vein kotelomekon koppiin. Vasta laittaessaan mekon päälle, hän kysyi, ei kai tää mikään aito ole? Johon minä melkein huutaen, No on – todellakin. On monta asiaa, mistä aidot tuotteet tunnistaa. En ala niitä nyt tässä osiossa edes avaamaan, tämä on huikea löytö.

Lisäsimme tuon mustan klassikkolaukun, taitaapi olla Mulberry imitation. Laukku oli klassinen muodoltaan, jonne mahtuu niin läppäri kuin muistiinpanovälineet ja eväät. Hinta 10,50 euroa ja upean täysinahkaisen mustan design-vyön, hinta 8,50 euroa sekä pantterikuosiset ballerinat, sillä muita Reetan jalkaan sopivaisia popoja sieltä ei nyt löytynyt. Eihän noissa mitään vikaa ole. Hinnassakaan mitään vikaa ollut, sillä kertakäyttökenkinä ollut jollakin, uudenveroiset pantteriballerinat hintaan 11 euroa.

Reetta ihastui kotelomekkoon ihan hulluna ja lupasi käyttää sitä kokoajan ja jokapuolella. Mekko muuttuu helposti saappailla, nahkatakilla heti hieman katu-uskottavammaksi. Neuletakilla ja nilkkureilla pehmeämmäksi. Burberry ja kotelomekko – aina muodissa ja ajankohtainen! Kestävää kulutusta jälleen.

Kotelomekko 18

Laukku 10,50

Vyö 8,50

Kengät 11

Burberry-kotelomekko nainen asukokonaisuus yhteensä 48 euroa. Kuinka onnistuimme?

 

50 EURON ASUHAASTE JATKUU…

PANTTERIHOUSUISSA EI VOI OLLA TYLSÄÄ

Noi housut oli niin ihanat. Miten valuvat, pehmeät ja liukkaat ne olivat materiaaliltaan, olisin halunnut ne kotihousuikseni, mutta pituus ei kertakaikkiaan riittänyt eikä tainnut kokokaan olla ihan passeli. Pantterihousuilla ei voi olla tylsää päivää. Niin ilahduttavat nuo olivat kuosiltaan ja matsku oli hyväilevä. Stailasimme tämän asun hieman yllättävästi, sillä halusimme asun toimivan niin kokoukseen, luennoille kuin junamatkustamiseen. Pantterihousut 7,50 euroa.

Upea yönsininen lurex-neulepaita löytyi juuri sopivasti kruunaamaan nämä housut. Materiaalien erilaisuus luo heti mielenkiintoa sekä värien mix. Mageet sporttiset raidat hihansuissa, alaosassa ja kauluksessa tuovat raikkautta. Hinta 6,50 euroa. Päälle lisäsimme räätälöidyn vuoritetun harmaameleeri -laatubleiserin, kääräsimme hieman hihoja ja aa vot. Hinta 9,50 euroa. Mielenkiintoinen asu on syntynyt. Laukku oli klassinen muodoltaan, jonne mahtuu niin läppäri kuin muistiinpanovälineet ja eväät. Hinta 10,50 euroa.

Pantterihousut 7,50

Neule 6,50

Bleiseri 9,50

Laukku 10,50

Koko pantterihousu –asu laukkuineen yhteensä 34 euroa. Ei voi olla totta. Valkoiset tossut ovat meidän stailaustossut! Ne on niin mageet 🙂

 

50 EURON ASUHAASTE JATKUU…

RÄÄTÄLÖITY VALKOINEN LIITURAITAPUKU

Olimme jo lähdössä pois – ovensuussa, kun tämä kaunotar eli housupuku saapui juuri, uutta -rekkiin. Ei kestetä! Pakkohan tämä oli vielä kuvata. Samaiseen rekkiin saapui neljä muutakin maailmanmerkein varustettua laadukasta housupukua, ei hemmetti. Ulvoimme innosta ja ihastuksesta. Harvoin tällaisia näkee Suomessa. Leikkaus, laatu, materiaali, kankaan nettopaino, työnlaatu, leikkaus, vuoritus – siis täydellistä!

Tällä norsunluun sävyisellä liituraita housupuvulla menet aivan mihin vain. Juhlista juhlavimmat, häät, tupaantuliaiset, puutarhajuhlat, lakkiaiset – you name it! Hinta oli jakulle 12,50 euroa ja housuille 9,50 euroa, että morjens!

Apua, nyt olimme innoissamme – todella! Jos tämä ei vielä käynyt selväksi. Yhdistimme yksinkertaisesti tuon lurexneulepaidan tuomaan taas vastakohtaisuutta ja lisäsimme stailaustossumme. Hinta 6,50 euroa.

Korkealla kengällä ja erilaisilla paidoilla, topeilla, neuloksilla luot helposti housupukuun omanlaisen ja uuden fiiliksen. Omista siis ainakin yksi housupuku

Huomaa housupuvun käyttöaika!

Suomessa toki tällaisen norsunluunvärisen housupuvun käyttö rajoittuu mielestämme kevääseen, kesään ja alkusyksyyn, mutta onhan siinäkin jo! Tumma housupuku pelittää muille ajoille. Hanki siis myös yksi sellainen ja taas mennään monet eri tilaisuudet ilman heräteostoksia kestävän kulutuksen vaatteilla 🙂

Jakku 12,50

Neule 6,50

Housut 9,50

Valkoinen liituraitapuku asukokonaisuus yhteensä 28,50 euroa. Kuinka onnistuimme, mikä on sinun suosikkisi?

 

Kierrätyksen ilosanoma

Kun kerran jokin vaate on jo olemassa tässä maailmassa, miksi sen käyttöä ei jatkaisi toisessa kotiosoitteessa, toisen ihmisen ilona ja riemuna, kun näin hyvää tavaraa on tarjolla. Lisäksi maksamamme rahat, kietävät myös, ne menevät milloin mihinkin hyväntekeväisyyskohteeseen. Autamme siis kierrättämällä monia ihmisiä ja luontoa. Moninkertainen auttaminen ja säästäminen siis toteutuu <3 Otappa ajatus!

Tähän päättyy itsellemmekin huikean oivalluksen oppitunti; käytetyn vaatteen määrästä ja laadusta sekä kierrätyksen hienoudesta, ekologisuudesta ja luonnon voimien säästämisestä.

Tulemme jatkossakin tekemään täsmäiskuja kierrätystavarataloihin, kirppareille ja second hand -shoppeihin. Oli kivaa!